Gældende betingelser for privat- og erhvervskunder.

Salgs- og leveringsbetingelser for køb af produkter på Allbuy.dk

Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser under ”Betingelser” på www.allbuy.dk.

Aftalevilkår og oplysningspligt

Når du gennemfører en ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse med oplysninger om din ordre.

Priser

Alle priser er, ved levering i Danmark, gældende udsalgspriser inkl. moms. Ved levering til adresser uden for EU refunderes momsen automatisk efter levering. 

Hvis vi opdager en fejl i prisen på et eller flere produkter, som du har bestilt, vil vi give dig besked snarest muligt og give dig mulighed for at genbekræfte din ordre til den rigtige pris eller annullere den. 

Vi er under ingen omstændigheder forpligtet til at sælge produkterne til dig til den ukorrekte lavere pris (heller ikke efter fremsendelse af Leveringsbekræftelse), når denne fejl i prisen er indlysende og genkendelig og med lethed kunne have været opdaget af dig som en ukorrekt pris . Priserne kan ændres når som helst, men (undtagen som forklaret ovenstående) vil en eventuel prisændring ikke have indflydelse på nogen ordre, såfremt en Ordrebekræftelse allerede er blevet afsendt.

Rabatter

Generelle rabatter

Vi yder rabatter til alle kunder i form af forskellige kampagner. Hvis der er rabat på en vare, vil rabatten allerede være fratrukket prisen, som vises på sitet. På den måde er prisen du ser, altid "Din pris". Dette følger gældende retningslinjer fra forbrugerombudsmanden.

Individuelle rabatkoder 
Ved individuelle rabatkoder fratrækkes rabatten først ved check-ud. Individuelle rabatkoder indtastes i slutningen af købsprocessen. Individuelle rabatkoder kan ikke kombineres med særlige tilbud og andre rabatter.

Mængderabatter

Mængderabatter kan opnås ved at sende en forespørgsel til Kontakt Mængderabatter kan ikke kombineres med særlige tilbud og andre rabatter.

Gavekort

Har du modtaget et gavekort fra Allbuy, kan du bruge dette som betalingsform på www.allbuy.dk ved at indtaste koden til sidst i købsprocessen under ”Rabatkode”. Gavekortet behøves ikke indløses af én gang, men kan opdeles i flere køb.

Såfremt du har købt et gavekort på www.allbuy.dk gælder dette 1 år fra udstedelsesdatoen.

Fordele til virksomheder og institutioner

Virksomheder og institutioner kan efter aftale opnå fordelagtige vilkår. Disse vilkår kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Større ordre på bestillingsvarer

Når du køber en vare, der er på forudbestilling, og dens pris er over 2000 euro, accepterer du at beholde varen, når den er bestilt. Dette betyder, at du ikke kan returnere varen eller afvise levering, når den er bestilt og bekræftet hos leverandøren.

Venligst overvej dit køb omhyggeligt, inden du bestiller en vare på forudbestilling over 2000 euro. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om denne politik, bedes du kontakte vores kundeserviceteam, før du afgiver din ordre.

Ved at afgive en ordre på en vare på forudbestilling over 2000 euro accepterer du disse vilkår og betingelser.

Betaling

På allbuy.dk accepteres følgende betalingsmetoder:

  • Dankort/kreditkort
  • Mobilepay
  • Bankoverførsel (Kontakt kundeservice)
  • Kontant ved afhentning (Kontakt kundeservice)
  • ViaBill
  • Apple Pay

Betalingen hæves først når at varen afsendes.

Kreditkort

Følgende kort accepteres på allbuy.dk: Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, og Mastercard.

Hos Allbuy opkræves der ingen gebyr ved brug af Dan- og kreditkort.

Bankoverførsel Ved betaling via bankoverførsel, overføres det samlede beløb forud for afsendelse af vare. Ved betaling med bankoverførsel er du ikke omfattet af indsigelsesordningen.

PayPal

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

ViaBill

Betaling via ViaBill:

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Har du allerede en Viabill konto, koster det 39kr. i gebyr hver måned. Læs mere: https://viabill.dk/forretningsbetingelser/premium/

Fakturakunde

Virksomheder og institutioner kan ansøge om at blive fakturakunde. Første ordre betales forud.

Rykkergebyr/renter

Betales der ikke rettidigt ved faktura/kontoudtog, pålægges et rykkergebyr DKK 100 pr. rykker. Betales der ikke efter 2. rykker, overgår kravet til inkasso, og der pålægges gebyrer i overensstemmelse med lovgivningen. Ved forsinket betaling pålægges endvidere rente i henhold til rentelovens bestemmelser.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Leveringsomkostninger

Forsendelse i Danmark

Ved forsendelse af ordre med leveringsadresse i Danmark, opkræves et leveringsgebyr på mindst DKK 29,95 for ordre under DKK 500,00. Der er gratis levering ved ordre over DKK 500,00 til pakkeboks. Såfremt der vælges levering til erhvervsadresse eller med omdeling opkræves der et gebyr på DKK14,95. 

PostNord: DKK 29,95 – 34,95
GLS: DKK 14,95 - 34,95

Speditøren kan vælges ved check-ud. Vi forbeholder os retten til at ændre speditøren. Levering med speditør er altid kun til kantsten.
Hvis indbæring er muligt, vil dette kunne tilkøbes under betaling.

Ordre som sendes med speditør, bliver altid afhentet/sendt hver fredag, og kan derefter følges med "fragtnr" tilsendt på mail. 
Danske speditions ordre, bliver sendt med speditør: 
Per Damgaard ApS
http://www.perdamgaard.dk/

Forsendelse til resten af verden

Ved levering uden for Danmark tillægges et leveringsgebyr på DKK 250,00-500,00 for alle ordre. (Ved levering i Tyskland gælder samme omkostninger som ved levering i Danmark).

DHL: DKK 250,00 - 500,00

Speditøren vælges af Allbuy.dk og kan variere.

Afhentning

Det er muligt at afhente og betale sin bestilling hos Allbuy. Der SKAL dog aftales konkret dato og tidspunkt for afhentning.

Leveringstid

Lagervarer afsendes typisk samme dag eller dagen efter bestilling.

Varer som ikke er på lager er typisk 3-7 hverdage om at nå frem, men er selvfølgelig afhængig af forsinkelser hos producenten. 

Er leveringstiden længere end dette, vil det blive oplyst i forbindelse med dit køb. Du modtager en e-mail, når din ordre bliver afsendt fra os.

Din ordre afsendes først, når den er samlet. Det betyder, at vi afventer, at alle de bestilte varer er ankommet til vores lager, før vi afsender ordren.

Levering til udlandet

Ved levering i udlandet gælder samme forhold som ovenfor. Dog kan længere leveringstider forekomme, afhængig af lokale udbringningsforhold.

Bemærk! Ved levering uden for EU kan det nationale toldvæsen opkræve told og moms af forsendelsen. Allbuy er ikke ansvarlig for, om det nationale toldvæsen opkræver dette beløb eller ej. Nogle gange opkræver toldvæsenet beløbet fra transportøren, som derefter opkræver det modtageren.

Øko indpakning.

Allbuy.dk tilbyder vi vores kunder muligheden for at købe miljøvenlig emballage som en tilføjet mulighed til deres ordrer. Med miljøvenlig emballage mener vi emballagematerialer, der er fremstillet af genbrugsmaterialer eller er biologisk nedbrydelige, og som bidrager til at reducere miljøpåvirkningen af vores emballage. Den miljøvenlige emballage er kun tilgængelig for ordrer, der sendes i vores egne kasser.

For at købe miljøvenlig emballage som en tilføjet mulighed skal du blot vælge muligheden under checkout-processen på vores hjemmeside. Omkostningerne ved den miljøvenlige emballage er 1 Euro / 7,5 kr, og vil blive tilføjet til din ordertotal.

Vi tror på, at det er vigtigt at tage ansvar for vores påvirkning af miljøet og gøre, hvad vi kan for at reducere det. Ved at tilbyde miljøvenlig emballage som en tilføjet mulighed håber vi at give vores kunder muligheden for at træffe et bæredygtigt valg, når de handler hos os.

Levering til Grønland.

Ved behov for spedition, for at kunne fragte ordren til en leveringsadresse på Grønland, kan fragtgebyret bliver højere end antaget ved indgåelse af køb. Dette vil være en pris ud fra et aktuelt tilbud, fra Blue Water Shipping eller RAL.

Retur- og fortrydelsesret

I henhold til lovgivningen har du 14 dages fortrydelsesret når du handler online. Allbuy tilbyder 365 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 365 dage efter den dag du modtager dine varer.

Du skal inden 365 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Dette kan du gøre ved at begynde returprocessen på www.allbuy.dk/retur. 

Hvis du kontakter os via e-mail, vil du modtage en e-mail der bekræfter modtagelsen af din henvendelse. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

For at overholde fortrydelsesfristen skal du returnere dine varer senest 14 dage fra den dato hvor du meddeler Allbuy at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Tilbagebetalingen sker uden unødig forsinkelse, senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget dine varer retur. Tilbagebetalingen sker til samme betalingskort som du brugte ved betaling af din ordre.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Du hæfter selv for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at teste varen på almindelig vis, som du ville gøre i en fysisk butik. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.”

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.)

Du skal selv betale fragtomkostningerne i forbindelse med tilbagelevering til Allbuy.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Varer over 35 kg.

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: DKK 500,-

Anmeld din returnering via www.allbuy.dk/retur eller benyt standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.


Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Du har som forbruger 2 års reklamationsret. Såfremt du modtager en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden en rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen for værende rettidig.

Reklamationer kan meddeles her: Reklamation. Du kan udnytte din reklamationsret ved at sende varen retur. Vi betaler dine rimelige udgifter til forsendelse, hvis reklamationen er berettiget.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Anmeld altid din returnering via www.allbuy.dk/retur

Varen sendes til:
Allbuy
Postboks 282
6330 Padborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 Ordre som ikke overholder Allbuy's betingelser, vil blive annullerede uden varsel.

OBS! Et produkt som er modtaget defekt på grund af transport skal reklameres indenfor fem dage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Allbuy forsøger altid at tilbagefører beløbet med samme betalingsmiddel, som benyttet ved købet.
Er dette ikke muligt grundet problemer med "udløbet transaktions id", ændring af betalingskort, skift af bank, eller lignende.
Vil Allbuy udstede beløbet på et gavekort, som kunden får tilsendt direkte på e-mail.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Allbuy og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.allbuy.dk er Allbuy.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Som registreret hos Allbuy har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Kontakt.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt mailadresse for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

PriceRunner Købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for en time at registrere dig på deres hjemmeside. Det er gratis og tager kun et øjeblik. Registrer dig for at få PriceRunner Købsgaranti.

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, beskadiget vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig personligt.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker Købsgarantien dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. Købsgarantien omfatter ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

For de endelige vilkår og oversigt over kategorier, der er undtaget garantien, besøg PriceRunner.

Link til fortrydelsesformular

Handelsbetingelser er senest opdateret den 15. januar 2022.

Generelle oplysninger

Allbuy.dk / A1
Postboks (282)
6330 Padborg

SE-nummer: 38360574

Alle køb, sker gennem:
A1 Gmbh
Am Gütherbahnhof
24983 Handewitt
Tyskland