Forsendelse i Danmark

Ved forsendelse af ordre med leveringsadresse i Danmark, opkræves et leveringsgebyr på mindst DKK 29,95 for ordre under DKK 500,00. Der er gratis levering ved ordre over DKK 500,00 til pakkeboks. Såfremt der vælges levering til erhvervsadresse eller med omdeling opkræves der et gebyr på DKK14,95. 

PostNord: DKK 29,95 – 34,95
GLS: DKK 14,95 - 34,95

Speditøren kan vælges ved check-ud. Vi forbeholder os retten til at ændre speditøren. Levering med speditør er altid kun til kantsten.
Hvis indbeæring er muligt, vil dette kunne tilkøbes under betaling.

Forsendelse til resten af verden

Ved levering uden for Danmark tillægges et leveringsgebyr på DKK 250,00-500,00 for alle ordre. (Ved levering i Tyskland gælder samme omkostninger som ved levering i Danmark).

DHL: DKK 250,00 - 500,00

Speditøren vælges af Allbuy.dk og kan variere.

Afhentning

Det er muligt at afhente og betale sin bestilling hos Allbuy. Der SKAL dog aftales konkret dato og tidspunkt for afhentning med kundeservice.

Leveringstid

Lagervarer afsendes typisk samme dag eller dagen efter bestilling.

Varer som ikke er på lager er typisk 5-10 hverdage om at nå frem, men er selvfølgelig afhængig af forsinkelser hos producenten. 

Din ordre afsendes først, når den er samlet. Det betyder, at vi afventer, til at alle de bestilte varer er ankommet til vores lager, før vi afsender ordren.

Levering til udlandet

Ved levering i udlandet gælder samme forhold som ovenfor. Dog kan længere leveringstider forekomme, afhængig af lokale udbringningsforhold.

Bemærk! Ved levering uden for EU kan det nationale toldvæsen opkræve told og moms af forsendelsen. Allbuy er ikke ansvarlig for, om det nationale toldvæsen opkræver dette beløb eller ej. Nogle gange opkræver toldvæsenet beløbet fra transportøren, som derefter opkræver det hos modtageren.